A-lijn tunieken

  • Geplaatst op
  • 0
A-lijn tunieken

A-lijn tunieken.... zijn mij op het lijf geschreven.

A-lijn tunieken van Twister Colorful Curves voor de voloptueuze vrouw die net als ik een smallere taille hebben en bredere heupen zijn mij op het lijf geschreven . Door de aandoening lipoedeem kamp ik al jaren met overgewicht maar ook met verschil in kleding maten .
Boven en onder scheelde bij mij altijd 2-3 kledingmaten.  Dus boven droeg ik maat 48-50  terwijl ik op de heupen en bovenbenen maat 54-56 nodig had . Door de pijn die ik door deze aandoening heb aan mijn benen heb ik een aantal jaren geleden besloten mij eraan te laten opereren. Ik ben inmiddels een aantal jaren verder na 5 operaties en de pijn is aanzienlijk minder geworden en mijn benen zijn in omvang afgenomen . En een ander pluspunt is dat mijn lichaam nu meer in balans is . Ik draag nog steeds plussize mode , maar zit niet meer met het
probleem van 2-3 kledingmaten verschil . En dat is best fijn al zeg ik het zelf . Twister kleding draag ik al jaren en is ook een favoriet merk in mijn kledingkast. Niet alle modellen zijn voor mij weggelegd . Bijvoorbeeld de kortere shirts vind ik zelf niet zo prettig dragen i.v.m. mijn bovenbenen , maar de Tuniek Assi modellen van 90 cm lengte daar zweer ik bij. Die bedekken mijn bovenbenen wat ik persoonlijk fijner vindt . De tuniek Assi accentueert net daar waar het moet . Van boven smaller en wijder uitlopend op de heupen.  Deze modellen zijn er het hele jaar door , zowel in de zomer ( kortere mouw ) als in de winter ( lange mouw ) .
Het is gemaakt van een jersey stof met allover print van 95 % viscose en 5 % elastaan .
De zwart witte Tuniek Assi in de uitvoering  "Bay" welke ik op de foto draag is eigenlijk tijdloos en kan het hele jaar door gedragen worden. Ik draag het in maat 3 wat staat voor maat 50-52. Op een zwarte broek met bijpassende cardigan uit de jersey of travel serie van Twister kun je het in de winter ook door dragen . En wat ik zelf ook leuk vind om deze zwart witte tuniek mee te combineren is " rood " . Rood in de zin van  accessoires,  bril , tas , schoenen enz .
Dat maakt de outfit net even iets anders . Ik hou van Mix & Match en stem dan ook graag alles op elkaar af . Voor de dames die nog niet bekend zijn met het kledingmerk Twister zou ik willen zeggen ... neem eens een kijkje in de online webshop of in een van de grote maten winkels die dit Nederlandse merk verkopen .  Ga het zelf eens passen en met eigen ogen aanschouwen. Wie weet val jij dan ook voor dit kledingmerk net als ik .


Liefs Angelique 

Reacties

  1. Mark Gervink Mark Gervink

    Deze POWERVROUW weet waar ze over praat. Een vrouwelijke positieviteits goeroe!!!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.
Heeft u vragen?
Neem contact op met onze klantenservice
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Taal
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »