We mogen gezien worden

  • Geplaatst op
  • 0
We mogen gezien worden

Het dragen van kleur maakt je vrolijk en zichtbaar. Het is dan ook een prima reden om het te dragen want we mogen er zijn én gezien worden, mooie Diva’s.

Deze super leuke shirts zijn van het merk Twister en zijn niet alleen erg leuk, maar zitten ook fijn en zijn van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn in diverse prints en kleurstellingen verkrijgbaar en nu extra voordelig in de Sale, dus sla je slag!

De jeans-legging die ik draag wil ik graag even extra onder de aandacht brengen want dit is de eerste jeans die ik sinds tijden heb gevonden die écht heel fijn zit. Een aanrader dus!

Ik vind jeans erg lastig, door mijn grote derrière is het echt erg lastig om een jeans te vinden die past en lekker zit. Om die reden skip ik jeans meestal dan ook van mijn fashionmenu. Toen ik deze mocht passen van Twister was ik een beetje sceptisch maar ik ben in voor een uitdaging. Ik ben super blij dat ik het geprobeerd heb want hij zit fantastisch. Deze heerlijke zachte goed stretchende jeans heeft elastiek in de taille en heeft een hele fijne pasvorm en valt goed hoog over mijn billen en buik. Jeans is vanaf nu weer terug in mijn leven!

Je vind deze items en nog veel meer in de webshop van Twister.

Nog even genieten van de zomer allemaal!

Annemarie X

Annemarie's blog

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.
Heeft u vragen?
Neem contact op met onze klantenservice
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Taal
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »