Tuniek model "Jill"

  • Geplaatst op
  • 0
Tuniek model "Jill"

Twister Tuniek in een recht model met 3/4 mouwen en een V-hals

Dit model is 90 cm lang en wederom voor mij qua lengte ideaal. Valt bij mij net boven de knie en werkt dus mijn probleem zones mooi weg.
De kleur variant welke ik hier op deze foto draag heet " RUBY ".
Zeg nou zelf, hier wil je toch in gezien worden?
Paars met fel groen en fuchsia roze print.
Ik weet niet hoe het met jullie zit dames, maar ik word altijd zo vrolijk van kleur.

Dit zijn nog steeds rare tijden voor ons allemaal. De situatie waarin we ons nog steeds bevinden, vraagt ​​veel van ons en bepaalt voor een groot deel hoe we ons voelen, dat merk ik zeker ook. Toch vind ik het belangrijk dat we proberen er het beste uit te halen en positief te blijven.
De kleding die we dragen wordt voor een groot deel bepaald door hoe we ons voelen, maar dat werkt ook andersom goed. Zeker als je niet lekker in je vel zit, is het goed om wat extra aandacht aan jezelf te besteden en iets te dragen waar je gelukkiger van wordt. Als je je goed voelt, heeft dat niet alleen een positieve invloed op jezelf maar ook op anderen.
Bij slechter weer heb ik al gauw de neiging om donkere kleding aan te trekken,  maar zodra de zon schijnt komen alle kleuren van de regenboog tevoorschijn en dan denk ik echt wat zal ik vandaag eens aantrekken. En waar ik geen dag zonder kan dat is make-up. Deze stem ik altijd af op de kleur van de kleding welke ik draag. Als ik leuke kleding aantrek en mijn haar zit niet goed of ik heb geen make-up op dan is het plaatje voor mij niet compleet. Iets met ijdelheid zeg maar. Dat heb ik overgehouden aan de tijd dat ik als gastvrouw in een hotel werkte. Je bent dan het visitekaartje en gezicht van de zaak dus dan zorg je ook dat je er tip top uitziet.
Ik draag de paarse tuniek hier op een off white langer model broek van Twister. Deze broeken zijn het hele jaar door te koop en kun je vinden op hun site onder het kopje " basic ".
Ik ben zelf 1.68 meter lang dus de broeken met lengte van 60 cm zijn bij mij als 7/8 broeken en die van 70 cm zijn bij mij als een nette lange broek. 
Normaal draag ik kledingmaat 50/52 en dit is bij Twister maat 3.
Maar van deze broeken met elastiek in de taille draag ik altijd maat 4. Te strak is voor mij niet prettig. Denk dat veel andere vrouwen zich hier ook wel in herkennen. Lekker kunnen bewegen is een must. Dus koop je model en niet je maat. Dat ene maatje kleiner of juist groter kan voor jou ook net prettiger zijn om te dragen. Niemand voldoet aan het ideaal beeld qua maat toch? Dus gewoon aantrekken waar je jezelf prettig bij voelt zou ik zeggen.  

Liefs Angelique

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.
Heeft u vragen?
Neem contact op met onze klantenservice
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Taal
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »