Twister Shirt Amalia

  • Geplaatst op
  • 0
Twister Shirt Amalia

Dit Twister shirt is in een lichte A-lijn met korte mouwen en een V-hals in hartvorm.

Dit model is 75 cm lang en laat dus een groter deel van mijn benen zien waardoor ik langer lijk.
De kleur variant welke ik hier op deze foto draag heet " MARISOL " en het model shirt is de " AMALIA ".
Geel wordt veelal ervaren als zonnig en vrolijk in puur geel tot donkergeel.
Is het buiten niet zo mooi weer dan zul jij met dit shirt het zonnetje in huis en stralende middelpunt zijn.
Ik draag het op een off white 7/8 broek van Twister in combinatie met knalgele pumps. Deze zorgen ervoor dat ik nog iets langer lijk.
Ik vind zelf geel net als de kleur oranje een echte " HAPPY COLOR ".
Deze kleur combinatie is er ook in de vorm van de Tunic Assi. Dit is dan een langer A-lijn model van 90 cm lengte. Zo kun je kijken wat het beste bij je staat. Niet ieder figuur van een vrouw is hetzelfde en zo heeft een ieder een eigen voorkeur. Mijn persoonlijke voorkeur? Tja dat is toch eigenlijk het langere model. In mijn vorige Blog heb ik uitgelegd dat ik lipoedeem heb en de langere tuniek geeft mij persoonlijk een veiliger gevoel omdat het juist de ongelijkheid in mijn benen weg werkt. Vraag me niet waarom maar ik verberg nog steeds mijn bovenbenen. Of het nu met een langere tuniek, blouse of jurk is ik voel mij dan meer " SAFE ".
Maar dat zullen velen van jullie wel herkennen toch? Of jouw probleem zones nu je buik, benen, billen, armen of borsten zijn onthoudt dan het volgende:
" Niemand is perfect ".
En gelukkig hoeft dat ook niet toch? Iedere vrouw is uniek in wie zij is en mooi op haar eigen manier. Maar dit model shirt laat zien dat iets korter ook best goed kan bij mijn benen. Waarschijnlijk is het dus mijn eigen onzekerheid dat ik automatisch altijd naar langere modellen bovenkleding zoek.

Uiteraard pas ik ook altijd mijn make-up aan bij wat ik draag en zorg ik voor bijpassende accessoires. In dit geval dus de schoenen en de oorbellen.

De kleding van Twister is bij mij echt favoriet. Ik voel me er fijn en comfortabel in en het is ook nog eens betaalbaar. Wil jij dit ook ervaren? Laat je dan eens verrassen. Ga naar een plussize winkel bij jou in de buurt waar ze deze kleding verkopen en ga het eens passen en laat je adviseren door een verkoopster. Of neem een kijkje in de webshop. Ik weet zeker dat je er net zo blij en vrolijk van wordt als dat ik ben.

Als je besteld via de webshop kun je zelfs met Afterpay achteraf betalen zodat je de kleding eerst op je gemak thuis kunt passen.

Liefs Angelique

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.
Heeft u vragen?
Neem contact op met onze klantenservice
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Taal
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »